Få våre 7 beste Tinderåpnere til din e-post nå!

Disse åpnerne kan gi deg 100% flere svar på meldingene du sender på tinder.

Hvordan Finne Kjæreste På Tinder

Facebook
Twitter
LinkedIn
Par som holder hender

I dagens hookup kultur kan det virke vanskelig å finne en kjæreste. Alt kan virke som om det dreier seg om «one night stands». Men det er virkelig folk der ute som vil i forhold – og ja – de er på nett også.

I denne artikkelen skal vi se på hva du burde lete etter, og hvordan du kan gå frem for å sikre deg en kjæreste fra tinder.

Date i vei

Det første tipset vi kan gi er å gå på masse dater. Regn med at du må date en del folk før du finner den rette for deg. Tinder kan gi ett annet bilde av en person enn slik de er i virkeligheten, så den eneste måten å bli kjent med noen er å møte de.

Det høres kanskje litt slitsomt ut, men det er verdt det 🙂

Det tar oss videre til poeng nummer to.

Sett opp en date fort

Møt så mange du kan så fort du kan. Det er ingen vits i å tekste i en evighet. Det ender stort sett i ingenting. Sett opp daten så fort som mulig.

Det kan være litt skummelt å møte en fremmed, men livet er bedre for de som tørr å pushe seg litt ut av komfort sonen. Så sett gjerne av en dag eller to i uka hvor du går på date. Press deg selv litt her hvis du trenger det.

Sett opp en «kjæreste date»

Hva er en kjæreste date?

Det er en date som viser mest mulig av personlighetene deres, og som gjør det lett for dere å bli kjent.

En date hvor dere drikker vin og snakker kan funke hvis du er en person som har lett for å prate med nye mennesker. Hvis ikke så er det en god idé med en aktivitets date.

Hvis du finner en person som har samme interesser som deg, så inviter personen med på noe som har med den interessen å gjøre.

Ett eksempel på det kan være en date på kunstmuseum, eller en gåtur i gamlebyen. Dere kan alltids ta ett glass vin etterpå.

Noe annet som også funker er å møtes for å gjøre en aktivitet som bowling eller noe annet som er kult og enkelt. Det åpner opp for en del morsomme samtaler, og gjør at praten går lettere.

Men drop kinodaten. Da får dere ikke snakket sammen og må begynne helt på nytt etter filmen. Det kan også bli litt kleint.

For flere ideer rundt en første date se: Første date tinder

Gi folk en sjanse

I stedet for å bare se på utseende, legg litt mer vekt på personlighet, hobbyer, etc. Kanskje personen ser bedre ut i virkeligheten? Gi folk en sjanse.

Og glem spørsmålet «hva leter du etter på tinder?». Det er for lett å svare uærlig på. Møt personen og finn ut på daten 🙂

Optimaliser profilen din

Til slutt vil vi nevne at det er viktig å bruke litt tid på å sette opp profilen din.

Jo flere folk som liker deg jo bedre muligheter har du til å finne den perfekte kjæresten.

Ta noen gode bilder av deg selv. Få gjerne en venn til å ta de. Ta mange bilder, så velg ut de beste. Her en en guide for gode tinder bilder: Hvordan lykkes på tinder

Hvis du ønsker så kan vi ta bilder av deg. Det kan du lese mer om her: beste tinder bilder

Når det kommer til hva du skriver om deg selv i bio’n, så skriv noe som sier noe om hvem du er og hva du liker å gjøre. Vis gjerne litt personlighet også.

Håper tipsene var til hjelp, og lykke til med datingen!

Se Tinderprofilen som fikk 200+ likes på 24 timer

Denne profilen kom på «topp utvalgte». Se den og en forklaring på hvordan du kan gjøre det samme.

Legg inn e-post adressen din under og få den tilsendt nå!

We respect your email privacy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *