fbpx

Tilbakemeldinger

Her er noen av tilbakemeldingene fra folk som har vært med på fotoshoot. Navnene er byttet ut for anonymitet.

Hei Morten. Liten oppdatering. Du er ein magiker, level 100. Har gått fra å få kanskje 1 match per veke til ca 50 matchar no på nesten 2 veker, og eg er egentlig tom for damer i byen, så begrensa kor mange nye som kjem kvar dag. Kunne altså vært ein del meir, men strengt tatt så rekker eg ikkje over det eg har. I tillegg har vi Sukker, der har eg aldri sett så masse aktivitet og damer som tar kontakt med meg, uten at eg har tatt kontakt først. Til og med blitt småforelska i ei som bur utanfor Oslo som eg skal treffe snart, vi skriver verdens lengste meldingar og matcher kjempebra. Er evig takknemlig til deg. Helsing Marius

Marius C.

Fotografen var hyggelig fyr og photoshooten ble en god opplevelse, føltes bare som vi hang i byen og pratet imens vi tok noen bilder. Bildene ble utrolig bra og profilen min ble merkbart mer populær, flere av bildene kan også brukes i profesjonell sammenheng på CV’er og lignende.

Jan H.

Hei,
Har hatt ca en tredobling i antall matcher og mye høyere kvalitet på matchene. Var på en hyggelig date med en av dem i dag. Kan anbefale dette varmt videre. Det blir tatt mange og varierte bilder. Tipsene fra fotograf gjør at poseringen ser naturlig ut. Spesielt synes jeg smilebildene ser mye mer naturlig og bra ut enn vanligvis.

Tommy A.

Thanks oppe i 58 “håndplukkede” matches nå veldig få som har har «Unmatchet» så ser ut til at Bildene er veldig «jevne». Svarprosenten er høyere enn noen gang med de diggere damene.

Martin S.

Takk for igår. Definitivt mangedoblet draget mitt på tinder. Mye kvalitet nå sammenlignet med tidligere… Herlig

Thomas K.

Et sånn grovt estimat fra min side er ca. 70-80 likes til nå på den uka jeg har hatt profilen oppe, så bildene ser ut til å fungere veldig bra =). En del av disse er riktignok ikke aktuelle av ulike årsaker, så disse har jeg fjernet fortløpende. Alt i alt ser det jo ganske så lovende ut, så får vi se hvor mange dates osv. det resulterer i =).

Johannes G.

Hei igjen! Må bare si tusen takk for bildene nok en gang. Kom hjem til nord-norge i går ettermiddag og har allerede fått en date med en jente fra tinder jeg ville anta at var i en helt annen divisjon. Flere spennende matcher har det også blitt.

Jonas B.