Få våre 7 beste Tinderåpnere til din e-post nå!

Disse åpnerne kan gi deg 100% flere svar på meldingene du sender på tinder.

Tips For En God Tinder Første Date

Facebook
Twitter
LinkedIn
Mann og kvinne på date

Dere har matchet, tekstingen har gått fint, og det er på tide å avtale daten.

Men hva er en bra første date?

Hva skal dere gjøre?

Hvilke forventninger burde du ha?

Det enkle er ofte det beste

Med alle tinder sjekketriks, og sprøe ideer fra filmer og media så er det fort å få inntrykket at en date skal være noe veldig spesielt.

Når det kommer til en første date med en fremmed fra tinder så er det enkle ofte det beste. Hele poenget med en første date er å finne ut om dere skal gjøre mer sammen den samme kvelden, eller en annen dag.

Du trenger ikke ta med daten på det mest romantiske du kan tenke deg, eller ta med roser og sjokolade på daten. Hold heller første date på en enkel og avslappet måte.

Vindate

Hvis du er en som har lett for å prate med nye mennesker, er det å ta ett glass vin en kjempegod plan. Da får dere god til til å bli kjent med hverandre, og det å drikke vin sammen setter ett romantisk preg på daten.

Aktivitetsdate

Hvis du har litt vanskeligere for å komme i kontakt med nye folk, så kan en aktivitet som biljard eller bowling være en god idé. Det åpner også for å lettere få fysisk kontakt – og det er viktig på en date. Så kan dere ta ett glass vin etter når dere begge har blitt litt løsere i snakketøyet.

Drop kinodaten

Hold deg unna kinodate. Der blir dere bare sittende å se en film sammen. Dere får ikke snakket eller flørtet veldig mye. Det er kjedelig, og kan bli kleint når filmen er over.

Med det sagt, så kan kino funker bra som andre eller tredje date etter dere har blitt bedre kjent.

Hvordan få suksess på første date

Om suksess for deg er sex, ett kyss, eller date nr to så gjelder de samme reglene.

Få inn fysisk kontakt

Ikke vær redd for å ta på daten din. Det kommuniserer at du er sikker på deg selv, og at du er interessert i personen som mer enn bare venner.

Å begynne med å ta personen på skulderen er stort sett greit. Men legg hele tiden merke til om personen liker det eller ikke. Hvis du merker at personen ikke liker det så trekker du deg tilbake, og gjerne spør om han eller hun syntes det er greit eller ikke med fysisk kontakt.

Å holde hender er også veldig bra. Hvis dere går sammen ta gjerne hånden til den andre personen, eller spør om du kan få hånden deres.

Husk å få inn fysisk kontakt så tidlig som mulig, det er kanskje litt skummelt, men det blir mer kleint senere, så det er bare å gjøre det så tidlig som mulig. Uten fysisk kontakt ender du stort sett i vennesonen.

Vis interesse

Still den andre personen spørsmål, og vær genuint interessert i hvem de er. Folk liker å prate om selg selv, og det er en enkel måte å holde en samtale gående på.

Her er også øyekontakt viktig. Det kommuniserer selvtillit og interesse.

Del ting fra ditt liv

Ikke vær redd for å fortelle om ting i ditt eget liv. Det kan være morsomme ting som ar skjedd med deg som er relevant til det dere prater om.

En samtale er stort sett to personer som spør hverandre spørsmål og deler ting fra deres eget liv.

Foreslå neste steg

Gjør du disse tingene er mye gjort. Det viktige å ta med fra tingene over er det å tørre. Tørre å holde øyekontakten, tørre å holde hånda, etc.

Neste skritt er å lede daten videre. Foreslå gjerne ett glass vin hjemme hos deg etter daten, eller sett opp date to der og da. Igjen, det kommer ned til å tørre. Her må du være litt tøff.

Ett tips for å gjøre ting enklere for deg er å avtal daten ett sted nær deg. Da er det lettere å dra hjem sammen senere.

Siste tips

Som ett site tips så vil vi si slå deg selv løs og ha det gøy. Dating er morsommere og bedre hvis dere har det gøy og slapper av. Glem deg selv litt, og ha fokus på dere.

Lykke til på date!

Se Tinderprofilen som fikk 200+ likes på 24 timer

Denne profilen kom på «topp utvalgte». Se den og en forklaring på hvordan du kan gjøre det samme.

Legg inn e-post adressen din under og få den tilsendt nå!

We respect your email privacy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *