fbpx

Om oss

Siden oppstart i 2018 har fokuset vårt vært å gi kundene våres best mulig resultat på nettdating. Over de siste årene har vi lært mye og fortsetter å utvikle konseptet vårt. Vi kan med stolthet si at vi skaper veldig gode resultater for klientene våre, noe som gjenspeiles i tilbakemeldingene vi får.

På denne siden kan du lese litt om hvem vi er og de forskjellige rollene i bedriften.

Møt flerematcher.no teamet

Morten Strande

– Fotograf, CEO

Hei! Jeg er fotografen du møter på fotoshoot og den du har kontakt med gjennom prosessen. Min lidenskap er å få mest mulig ut av deg på fotoshoot og ta bildene som sikrer deg dater med de du liker.

Jan

– Profilekspert, teksting

Lurer du på hva du skal skrive til damene på tinder, eller hvordan profilteksten din burde være? Med bakgrunn fra markedsføring. Siden tinder kom ut har jeg prøvd å optimalisere profilen min så mye som mulig. Jeg har lært en god del triks på veien og er her for å dele de med deg. Selv har jeg vært på over 200 tinderdates.

Diana

– Photoshopekspert

Hei! I’m your photoshop expert to help make your pictures pop just that little bit more. I’m sure you’re a good looking guy. In the past I’ve worked with several magazines on celebrity photos. I’ll help you be a star on tinder without being a catfish 🙂

Damepanelet

– Bildeutvalg, profilvurdering

Hei hei. Vi synes det er skikkelig kult å hjelpe menn med profilene sine. Det er virkelig mange dårlige profiler der ute. Vi kan hjelpe deg se bildene og profilen din gjennom damenes perspektiv. Gleder oss til å hjelpe deg!

Lyst til å jobbe med oss?

Er du en fotograf som er flink med mennesker eller har du andre ferdigheter du tenker kan hjelpe vår bedrift og våre klienters resultater? Vi tar gjerne imot en åpen søknad.

Kontakt oss på kontakt@flerematcher.no med søknaden din.