Om flereMatcher

Siden oppstart i 2018 har fokuset vårt vært å gi kundene våres best mulig resultat på nettdating. Over de siste årene har vi lært mye og fortsetter å utvikle konseptet vårt. Vi kan med stolthet si at vi skaper veldig gode resultater for klientene våre, noe som gjenspeiles i tilbakemeldingene vi får.

På denne siden kan du lese litt om hvem vi er og de forskjellige rollene i bedriften.

Møt Flerematcher.no Teamet

Morten Strande

– Gründer

Hei! Jeg startet FlereMatcher i 2018 med et mål om å kunne hjelpe menn bli kvitt frustrasjonen rundt nettdating. Med over 300 profiloppsett gjennom de siste årene kan jeg med glede si at målet er nådd. Men vi hjelper gjerne deg også 🙂

Jan

– Profilekspert, teksting

Lurer du på hva du skal skrive til damene på tinder, eller hvordan profilteksten din burde være? Med bakgrunn fra markedsføring. Siden tinder kom ut har jeg prøvd å optimalisere profilen min så mye som mulig. Jeg har lært en god del triks på veien og er her for å dele de med deg. Selv har jeg vært på over 200 tinderdates.

Diana

– Photoshopekspert

Hei! Jeg er din Photoshop-ekspert som kan hjelpe med å få bildene dine til å skille seg ut litt ekstra. I fortiden har jeg jobbet med flere magasiner med reklame og redigert flere kjendis-fotoshoots. Jeg vil hjelpe deg med å bli en stjerne på Tinder uten å være en «catfish» 🙂

Damepanelet

– Bildeutvalg, profilvurdering

Vi synes det er skikkelig kult å hjelpe menn med profilene sine. Vi bruker regelmessig appene selv, og vet godt at det er virkelig mange dårlige profiler der ute. La oss hjelpe deg se bildene og profilen din gjennom damenes perspektiv. Gleder oss til å hjelpe deg!

Meld deg på nyhetsbrevet

Lyst til å høre fra oss jevnlig? Legg inn e-postadressen din under og få tilgang til vårt nyhetsbrev med god info og noen tilbud i ny og ne.