Få våre 7 beste Tinderåpnere til din e-post nå!

Disse åpnerne kan gi deg 100% flere svar på meldingene du sender på tinder.

Her Er De Tre Bildene Du Må Ha For Å Lykkes På Tinder

Facebook
Twitter
LinkedIn

Når det kommer til å oppnå suksess på Tinder, er det to hovedfaktorer som spiller en vesentlig rolle. Det første er din profiltekst på Tinder, mens det andre, og uten tvil mest avgjørende, er bildene du bruker.

Hvis målet ditt er å lykkes på Tinder, er kvaliteten på bildene dine nøkkelen. Unngå kjedelige bilder fra kjellerstuen eller speilselfier som ikke viser deg fra din beste side. Følg heller disse tipsene for å skape en profil som gir deg de resultatene du ønsker.

Når vi jobber med klienter som har bestilt fotoshoot, passer vi på å skape en avslappet og behagelig atmosfære. Dette bidrar til gode og naturlige bilder. Måten vi gjør dette på er ved å snakke om løst og fast og bli godt kjent. Da blir det gode, naturlige bilder som gir en selvsikker vibe!

📸 1. Bildene du må ha med i profilen din

Attraktive profiler har noen fellesnevnere. En av de er sammensetningen av de type bildene de bruker.

For en vellykket profil er det tre typer bilder som er essensielle:

  1. Portrettfoto: Et nærbilde som fremhever ansiktet ditt.
  2. Helkroppsphoto: Et bilde som viser hele figuren din, slik at folk får et godt inntrykk av utseendet ditt.
  3. Aktivitetsbilde: Et bilde som gir et innblikk i hvem du er som person. Dette kan være et bilde fra en sosial sammenheng, et bilde der du spiller gitar, surfer, eller en annen litt kul aktivitet.

La oss nå se nærmere på hvert av disse bildene og forstå hvordan de kan optimalisere for din Tinder-profil.

🤵 1: Portrettfoto

Et godt profilbilde til Tinder er klippet slik at ansiktet ditt kommer i top 2/3 av skjermen og torsoen synes.

For å gi ett bra førsteinntrykk trenger du ett bilde som tydelig viser ansiktet ditt. Her må du være på ditt mest attraktive. Det får du til ved å ta bilder fra forskjellige vinkler og prøve forskjellige typer ansiktsuttrykk. Ta noen bilder der du smiler, og noen der du er mer seriøs.

Tips til å ta ett slikt bilde er å enten komme til oss som tinder fotograf, eller finne en venn som kan bilder av deg. Det viktigste her er at du tar masse bilder, helst flere hundre. Så går du gjennom bildene etterpå og velger ut de beste.

Når vi tar bilder på fotoshoot, tar vi hundrevis av bilder. Da blir det alltid noen veldig gode. Uansett hvor nervøs of «stiv» personen er.

Portrettbilde funker aller best om er tatt utendørs. Det gir stort sett mye bedre lys enn bilder som er tatt inne, og gir et mer naturlig utseende enn bilder som er tatt i studio f.eks.

🕺 2: Helfigur

Et godt helfigurbilde viser deg med selvsikkert kroppsspråk. Gjerne med et smil 🙂

Dette er ett bilde som viser kroppen din. Det kan være ett bilde hvor du står eller sitter. Her er det viktig å se selvsikker og laid-back ut. Det er også viktig at bildene ikke ser for planlagt ut! Ikke prøv å lek modell. Alle bildene burde se genuine ut.

Få gjerne noen til å ta bilde av deg mens du går nedover gaten eller står foran en fin bakgrunn. Ta massevis av bilder med forskjellig vinkler og utsnitt. Noen der du ser i kamera, noen der du ser til siden.

Her er det utrolig viktig at du har bra klesstil! Husk at bildene du bruker på tinder skal være av deg på ditt beste, så bruk litt tid på å fikse stilen din før du tar bildene. Hvis du er usikker på hvordan du skal kle deg, er et godt tips å gå innom en klesforretning for få noen forslag eller søk rundt på nettet.

Og husk håret! Det må se bra ut 🙂

🎸 3: Aktivitetsbilde

Spiller du gitar, ta gjerne med et bilde av det i profilen din. Attraktive hobbyer gjør det bra på tinder.

Å inkludere et aktivitetsbilde i din Tinder-profil kan være en strålende måte å skille seg ut fra mengden. Dette er ikke bare et bilde; det forteller en historie om dine interesser, hobbyer og lidenskaper.

Bilder av deg som deltar i «kule» aktiviteter som surfing, båtliv, snowboard, klatring, DJ-ing, og lignende, kan gi profilen din et ekstra løft.

Slike bilder gir ikke bare et dynamisk og energisk inntrykk, men de kan også skape positive assosiasjoner hos de som ser profilen din (hvem liker ikke båter om sommeren?).

Kanskje de deler de samme interessene eller blir fascinert av den eventyrlystne ånden din. Bilder som disse formidler at du er en aktiv og spennende person, og de kan fungere som en flott samtalestarter.

Et aktivitetsbilde gir deg muligheten til å vise en del av din personlighet som ord kanskje ikke kan beskrive og som ikke kommer frem i de «vanlige» bildene dine.

🎞️ 4. Hvor Mange Bilder?

Helt til slutt vil jeg nevne at flere bilder ikke nødvendigvis gir bedre resultater. Tre er absolute minimum antall bilder du burde ha. Vi anbefaler mellom 4 og 5 bilder i en profil. Men har du kun 3 gode bilder, ikke legg på et fjerde bare for å ha fire bilder. Man blir stort sett dømt på sitt dårligste bilde! Ett dårlig bilde kan resultere i vesentlig færre matcher.

Håper disse tipsene hjelper deg!

Har du lyst på help til å sette sammen en perfekt profil? Se litt rundt på siden vår for flere gode tips. Om du virkelig ønsker de beste resultatene, se på våre produkter: Tinder Bilder eller profiloptimalisering

Se Tinderprofilen som fikk 200+ likes på 24 timer

Denne profilen kom på «topp utvalgte». Se den og en forklaring på hvordan du kan gjøre det samme.

Legg inn e-post adressen din under og få den tilsendt nå!

We respect your email privacy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *