fbpx

Her Er De Tre Bildene Du Må Ha For Å Lykkes På Tinder

Det er to faktorer som spiller størst rolle når det kommer til å matche på tinder. Den ene er din tinder profiltekst, den andre er bildene dine. Og bildene du bruker på tinder er uten tvil den viktigste faktoren.

For å lykkes på tinder må du ha gode bilder. Så drop bildene fra kjellerstuen og selfiene foran speilet. Bruk heller disse tipsene for å bygge deg en profil som gir deg resultater.

Når jeg møter klienter som har bestilt tinderbilde fotoshoot så gjør jeg mitt aller beste for å få personen til å slappe av og ha det hyggelig. Det gir gode, naturlige bilder. Så husk at alle bildene du bruker er bilder du ser bra ut i og at de ser naturlige ut.

Det er tre typer bilder som er essensielle for en bra profil, og de er:

  1. Portrett foto
  2. Ett bilde som viser hele figuren din
  3. Ett bilde som forteller noe om deg som person. Det kan være et bilde i en sosial setting, eller et enkelt genuint smilebilde som er tatt mens du ler naturlig.

La oss se nærmere på hvert av bildene.

1: Portrettfoto

Tinder Profilbilde

For å gi ett bra førsteinntrykk trenger du ett bilde som tydelig viser ansiktet ditt. Her må du være på ditt mest attraktive. Det får du til ved å ta bilder fra forskjellige vinkler og prøve forskjellige typer ansiktsuttrykk. Ta noen bilder der du smiler, og noen der du er mer seriøs.

Husk å fikse håret ditt før du tar bildet.

Tips til å ta ett slikt bilde er å enten komme til meg som tinder fotograf, eller finne en venn som kan bilder av deg. Det viktigste her er at du tar masse bilder, helst flere hundre. Så går du gjennom bildene etterpå og velger ut de beste.

Et annet tips er å ta bildet ute. Det gir stort sett mye bedre lys enn bilder som er tatt inne. Og det ser også mye mer naturlig ut.

2: Figur Bilde

Bilde til nett dating som viser figur

Dette er ett bilde som viser kroppen din. Det kan være ett bilde hvor du står eller sitter. Her er det viktig å se selvsikker og laid back ut. Det er også viktig at bildene ikke ser for planlagt ut! Ikke prøv å lek modell. Bildene burde se genuine ut.

Få gjerne noen til å ta bilde av deg mens du går nedover gaten. Prøv med forskjellige vinker: Mot kamera, på skrått, etc.

Her er det utrolig viktig at du har bra klesstil! Husk at bildene du bruker på tinder skal være av deg på ditt beste, så bruk litt tid på å fikse stilen din før du tar bildene.

Hvis du ikke vet hvordan du skal kle deg, gå innom en klesforretning og få noen forslag eller søk rundt på nettet.

Også, husk håret! Det må se bra ut 🙂

3: Fortell noe om deg selv

Spiller du gitar, ta gjerne med et bilde av det i profilen din.

Dette er ikke så viktig. Du kan få massevis av matcher uten et bilde som viser en hobby, men det kan være en god ide.

Legg også ved ett bilde som sier noe om hvem du er som person, eller viser deg fra en genuin side. Det kan være et gruppebilde fra en sydentur med gutta, et bilde mens du spiller gitar, eller et enkelt smilebilde tatt mens du ler.

Hvor Mange Bilder?

Flere bilder er ikke nødvendigvis bedre. Men hvis du har flere gode bilder av deg selv, bruk de gjerne. Det viktigste er å kun bruke gode bilder i profilen din. Ett dårlig bilde kan resultere i vesentlig færre matcher.

Tre er absolute minimum antall bilder du burde ha. Jeg anbefaler mellom 4 og 5 bilder i en profil. Men igjen, har du veldig mange gode bilder så bruk de gjerne.

Håper disse tipsene hjelper deg!

Har du lyst på help til å sette sammen en perfekt profil? Da burde du ta en titt på denne siden for mer info om hvordan en fotoshoot med meg fungerer: Tinder Bilder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.