Få våre 7 beste Tinderåpnere til din e-post nå!

Disse åpnerne kan gi deg 100% flere svar på meldingene du sender på tinder.

Tinder Åpnere | Hvordan Starte En Samtale På Tinder (2023)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Å starte en samtale på Tinder kan virke utfordrende, men med riktig tilnærming kan den ofte vanskeligste delen av samtalen gå veldig greit. Her er en guide til hvordan du starter en samtale på tinder som ender med date.

Din Profil: Det Første Steget 📸

Det er viktig å nevne at veldig mye av din suksess kommer ned til hvor god profil du har. Har du en veldig god profil vil du få flere svar og flere som vil møte deg. Har du en dårlig profil hjelper det ikke hva du skriver. Husk at konkurransen er stor der ute, så du må skille deg ut.

 • God Profil = Bedre Svar: Med en attraktiv profil, kan du forvente svar fra ca 50% av de du kontakter. Noen vil kanskje til og med ta kontakt først.
 • Hva Utgjør en God Profil?: Gode bilder som viser deg fra din beste side. En engasjerende bio kan også hjelpe, men det er viktig å huske at bildene dine vil gi deg 90% av resultatene.
Åpner på tinder
Det beste er om dama skriver til deg første. Ja, det skjer (noen ganger) om du har en god profil.

La oss nå diskutere hva en god åpner er…

Hvordan Skrive en God Førstemelding på Tinder 📝

Din første melding skal oppnå to ting:

 1. Sette riktig tone på samtalen: Vær positiv, og unngå kommentarer som kan oppleves som støtende.
 2. Lett å svare på: Gjør samtalen lett og hyggelig.

Førstemeldingen din må gjøre så personen får en positiv følelse i kroppen. Hvis du skriver: «du var deilig. Vil du komme hit kveld?» så vil det hos de fleste gi en negativ følelse. En åpner som «Liker stilen din 🙂 Hvordan går kvelden?» gir en mye bedre følelse hos mottakeren, og øker sannsynligheten for et svar.

Poenget at å chatte burde være lett, hyggelig, og noe man ikke trenger å tenke så mye på. Hvis personen må tenke for mye for å svare, så er det mange som ikke orker å ta seg tid. Husk, damer får utrolig mange meldinger på tinder. Ikke gjør det for komplisert!

Her er noen åpnere som fungerer bra, delt inn i tre deler:

 • Si hei: «Hei [navn].»
 • Gi et lite kompliment om profilen: «Sprek profil ;)»
 • Still et enkelt spørsmål som leder samtalen videre: «Bra fredagskveld?»

Eksempler er:

Hei Trine. Liker stilen din 😉 Hvordan går tindringen?

Hei Miriam. Sprek profil 😉 Bra fredagskveld?

Unngå Disse Tingene i Åpneren Din ❌

Om du følger de enkle stegene over, så skal åpneren din funke bra. Jeg vil allikevel gå gjennom noen punkter om hva du burde unngå når du starter en samtale på tinder. Jeg har sett på Tinder’n til mange venninner, og ser dessverre slike ting hele tiden.

 • For Mange Komplimenter: Det kan virke overveldende, og det kan virke som dama er utenfor din liga. Hun vet du synes hun er pen (siden du matchet med henne). Mindsettet ditt burde være at dere er på likt nivå, og at du er komfortabel med å matche med personen.
 • Rare eller Fancy Åpnere: Holder det enkelt for å unngå at du blir oppfattet som rar…
  «Hvis du var en m&m, hvilken farge hadde du vært?»,
  «Skal vi gifte oss? Jeg betaler for alt!»,
  «Jeg ser at du er nok en jente som mamma hadde likt»…

  Huff. Jeg får gysninger av å skrive dette. Men mange skriver slike meldinger. Hvis du er en av de, så slutt. Med en gang du har skrevet noe rart, vil personen tenke at du er rar. En enkel regel her er at du trenger ikke å få personen til å like deg. De har allerede likt profilen din, så du trenger ikke overbevise noen om noe som helst.
 • Invester litt, Men Ikke For Mye: Ikke bare skriv «hei». Da får du «hei» tilbake, og da er du jo like langt. Legg litt mer i det. På den andre siden om du skriver en altfor lang førstemelding kan det oppfattes som «litt mye». De lange samtalene kan man ta på date 😀

De beste åpnerne drar samtalen videre uten å overkomplisere ting. Vær genuine og vis interesse, men unngå å gjøre det for komplekst. Hold deg til en enkel åpner med en god og hyggelig vibe!

Dette er virkelig alt du trenger for en første melding som får positive svar.

Hvordan få en profil som får flere svar fra de du liker 🎯

Om du ikke får svar fra ca 50% på en slik åpner, så er det profilen din som er problemet!

Vi har satt sammen et GRATIS kurs som blant annet viser deg en profil som fikk 200+ likes de første 24 timene og kom på «topp utvalgte». Vi viser også en enkel strategi på hvordan du kan få en date i kveld. Høres dette spennende ut? Se profilen, og meld deg på gratiskurs på hovedsiden vår: FlereMatcher.no

Håper disse tipsene hjalp deg. Og lykke til med online datingen 🙂

Se Tinderprofilen som fikk 200+ likes på 24 timer

Denne profilen kom på «topp utvalgte». Se den og en forklaring på hvordan du kan gjøre det samme.

Legg inn e-post adressen din under og få den tilsendt nå!

We respect your email privacy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

4 hendelser på “Tinder Åpnere | Hvordan Starte En Samtale På Tinder (2023)”

 1. Hei hvordan kan man legge in en melding til en profil man liker? Hvilken knapp skal mann trykke på for å åpne en samtale?

  1. Hei!

   Beklager sent svar fra oss.

   For å legge inn en melding i samme slengen som man liker noen på tinder, så må man ha tinder platinum. Om jeg husker rett så kan du sende en melding hver dag til en du liker.

 2. Hei spørr for en venninde som er beskjeden og nettopp begynt med nettdateing, og hun er litt usikker på hvem hun burde gå for og hva mann bør snakke om for å føre samtalene vidre hvis hun tør å svare

  1. Hei Bente! Takk for kommentaren din, og beklager litt sent svar fra oss 🙂

   Jeg ville sagt til venninnen din at på tinder så handler det at ting skal være gøy. De aller fleste som er der, er der for å bli kjent med nye mennesker. Også viktig å huske at om noen ikke svarer, så er det litt i tinder sin natur. Ikke ta det personlig.

   Det beste er nok å gå for en date så fort som mulig. Det kan være noe så enkelt som en kaffedate eller en gåtur. Så, ikke vær redd for å foreslår noe slikt.

   Håper det hjelper!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *