Få våre 7 beste Tinderåpnere til din e-post nå!

Disse åpnerne kan gi deg 100% flere svar på meldingene du sender på tinder.

Ingen Eller Få Matcher På Tinder? Her er Løsningen (2023)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Tinder kan være helt fantastisk, men det kan også være en stor kilde til frustrasjon. Spesielt om du ikke får matches. I denne artikkelen skal vi gå gjennom de største feilene vi ser hos folk som ikke får matcher på tinder, og hva du kan gjøre for å forbedre resultatene dine og øke sannsynligheten for å matche med drømmedama.

Det er tre hovedgrunner til hvorfor du ikke får matcher matcher.

 1. Profilen din er for dårlig: Bildene du bruker er det som betyr aller mest på Tinder. Få gjerne noen andre til å velge ut bildene du bruker for deg.
 2. Du har blitt rapportert:  Om noen rapporterer deg (det holder med en eller to stykk) så blir du «straffet» for det i algoritmen. Vi skal snakke mer om det om litt.
 3. Du har vært inaktiv en lang periode: Om du ikke har brukt appen på en stund kan det ta en dag eller to før du blir vist aktivt til brukere igjen.

📱 1. Hvordan funker Tinder

Har du en dårlig profil vil det påvirke din «tinder score» (også kalt elo score). Dette er ett tall som bare tinder vet om og det brukes til å bedømme hvor populær du er. Den bestemmer hvor mange og av hvem du blir sett av.

Hvis du ofte blir likt av populære folk på tinder, vil din score gå opp. Jo høyere score, jo oftere blir du vist. Det er en positiv spiral.

Det samme gjelder andre veien. Om du blir likt sjeldent av populære folk vil din score gå ned. Og om noen skulle rapportere profilen din, eller unmatche deg vil det trekke fra på scoren din. Det er en negativ spiral.

Løsningen er derfor å lage en perfekt tinder profil, og å følge noen enkle spilleregler. Det sikrer deg flere matcher og en lykkelig tinderfremtid.

Den største grunnen til få eller ingen matcher på tinder er at profilen din ikke er bra nok. Bildene dine er dårlige og gjør det rett og slett umulig å konkurrere på tinder. For å se en perfekt tinderprofil, kan du se en video av en profil som fikk 200+ likes de første 24 timene her.

🧪 2. Den store profiltesten

Lurer du på hvorfor du ikke får matcher på Tinder? Det kan være tre hovedgrunner til dette: Enten er profilen din ikke tiltalende nok, eller så har du blitt rapportert og profilen din blir ikke vist i det hele tatt. Den tredje grunnen er at du ikke har vært aktiv på en stund – i så fall gi det et par dager.

Hvordan kan du finne ut av hva problemet er? Det finnes en enkel test du kan gjennomføre:

Hva er denne testen?

Testen er som følger:

 1. Observer dine likes: Får du noen likes i det hele tatt? Hvis svaret er nei, kan det være en indikasjon på at du er rapportert.
 2. Prøv en Tinder Boost: Kjør en Tinder Boost i dag. Får du fortsatt 0 likes? Da kan det tyde på at du ikke blir vist og at du har blitt rapportert.
 3. Innkommende likes til tider: Hvis du til tider får likes, er problemet mest sannsynlig at profilen din ikke er attraktiv nok og trenger en overhaling. Du må du ta en titt på videoen vi linket til over. Uten en god profil på tinder, vil det være langt mellom likes fra de du virkelig vil møte.

🔥 3. Grunnleggende Kontroll av Din Tinder-profil

Før vi dykker dypere inn i detaljene, la oss forsikre oss om at Tinder-kontoen din er satt opp riktig. Selv om du kanskje er kjent med noen av disse punktene, skal vi gjennomgå det helt grunnleggende.

 1. Sørg for at kortet ditt vises: Slå på denne funksjonen i innstillingene hvis den ikke allerede er aktivert.
 2. Bytt ut bildene dine: Appen velger automatisk de første profilbildene dine fra Facebook. Bytt dem ut hvis de er dårlige, rare eller støtende, da dette kan ha en negativ påvirkning på populariteten din.
 3. Ha et godt førstebilde: Første bilde bør tydelig vise ansiktet ditt, og gjerne være et bilde hvor du ser best ut. Trenger du hjelp med profilbilder til Tinder? Vi kan bistå med bilder som skaper interesse og viser deg fra din beste side.
 1. Send meldinger til matchene dine: Matche uten å sende en melding eller svare på tekster kan redusere populariteten din. Vær aktiv i samtaler for en positiv Tinder-opplevelse.
 1. Ikke lik alle du ser: Høyre-sveip på absolutt alle kan drastisk påvirke Tinder-scoren din. Bruk appen som den er ment å brukes – lik de du faktisk liker.
 1. Unngå støtende innhold: Støtende eller hatefulle bilder og tekster kan skade scoren din. Unngå bilder av jakt, våpen, seksuelle bilder eller annet som kan oppfattes som støtende. Det samme gjelder bioen din og meldingene du skriver. Tinder har blitt strengere med rapporterte profiler i de siste årene.
 2. Velg stor nok avstand: Hvis du bor ett sted med få folk kan det være lurt å øke avstanden i innstillingene på tinder. I byer med under 50 000 innbyggere anbefaler vi å sette instillingen på minimum 80 km.

📸 4. Bildeutvalg

Det er viktig å huske at Tinder er en visuell platform. Derfor er bildene du bruker det aller viktigste. Vi har skrevet mange artikler om dette temaet som for eksempel denne: Bilder å bruke på tinder.

Her er noen kjappe punkter:

 1. Vis ansiktet ditt: Første bildet ditt burde tydelig vise ansiktet, og helst være ett bilde der du ser bra ut. Ta gjerne bilder med oss, eller få en venn til å ta noen bilder av deg.
 2. Selvtillit er attraktivt: Ett bilde som viser kroppen din hvor du utsråler selvtillit, og har bra kroppsspråk (skuldrene tilbake, tar opp mye plass, etc)
 3. Vis litt om hvem du er: Gjerne ett bilde av deg mens du gjør en aktivitet du liker eller en aktivitet som har gode assosiasjoner (båtlivet, sommer, øl på brygga, etc).
 4. Vis din pynta side: Ett bilde av deg i dress eller på en fest der du har på deg fine klær viser at du kan kle deg bra når du må 😀

En annen viktig faktor er lysforholdene. Bildene dine blir aller best om du tar de utendørs. Om du skal ta bilder inne, så gjør det gjerne ved et vindu. Da får du mye fint og mykt lys i ansiktet.

Selvfølgelig! Her er en revidert versjon av teksten som kan gjøre den litt mer sammenhengende og tiltalende:

📝 5. Bio / Profiltekst

Å skape en attraktiv Tinder-profiltekst trenger ikke være komplisert. Faktisk kan en enkel og konsis bio være nøkkelen til suksess. Her er noen retningslinjer du kan følge:

 • Høyde: Er du høy? Ikke nøl med å skrive høyden din.
 • Interesser: List opp noen hobbyer eller ting du liker å gjøre.
 • En morsom fun-fact: Legg til noe unikt om deg selv, som en interessant hobby eller en favorittfilm.

Eksempel:

183 cm
Foto, trening, reise.
Har en svakhet for 1930-tallets dramafilmer og perfekt poppet popcorn.

Det er alt du trenger! Å holde bioen din kort og interessant kan være mer effektivt enn å overvelde potensielle matcher med for mye informasjon.

Vil du dykke dypere inn i emnet? Sjekk ut vår mer detaljerte artikkel her: Tinder Profiltekst.

🔄 6. Resette Tinder

Jeg ventet helt til slutt med å fortelle om denne muligheten. Har du prøvd alt og ingenting funker. Eller om du er sikker på at noen har rapportert deg, kan en en «hard reset» være løsningen. Det vil si at du må slette profilen og starte den opp igjen.

Hvorfor gjøre dette? Når du resetter konoten din vil du få startboosten din tilbake på nytt. Denne boosten varer i et par dager og gjør deg prioritert blant andre brukere.

Følge disse stegene for å resette tinderkontoen din:

 1. Gå til instillinger i tinder appen
 2. Helt nederst klikker du på «slett konto»
 3. Sett opp kontoen på nytt igjen

VIKITG: Ikke gjør dette mer enn en gang hver 100 dager. Da blir du straffet av tinderalgoritmen.

Om det ikke funker for deg er det mulig at du må lage en helt ny konto. Se denne guiden for hvordan du gjør det: Resetting tinder

Med disse tipsene håper jeg du får flere matcher fremover.

Se hvordan vi kan hjelpe deg få fantastiske bilder til din tinderprofil her: Tinderfotograf

Se Tinderprofilen som fikk 200+ likes på 24 timer

Denne profilen kom på «topp utvalgte». Se den og en forklaring på hvordan du kan gjøre det samme.

Legg inn e-post adressen din under og få den tilsendt nå!

We respect your email privacy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *