fbpx

Ingen Eller Få Matcher På Tinder? Her Er Løsningen

Tinder kan være helt fantastisk, men det kan også være en stor kilde til frustrasjon. Spesielt om du ikke får matches.

Det er også andre mulige grunner til hvorfor du ikke får matcher. I denne artikkelen skal vi gå gjennom de største feilene vi ser hos folk som ikke får matcher på tinder, og hva du kan gjøre for å fikse profilen din.

Det er to hoevgrunner til hvorfor du ikke får matcher matcher. Enten er det fordi profilen din er for dårlig, eller at du har blitt rapportert av andre brukere og blir «straffet» for det. Vi skal snakke mer om det om litt.

Hvordan funker Tinder

Har du en dårlig profil vil det påvirke din «tinder score» (også kalt elo score). Dette er ett tall som bare tinder vet om og det brukes til å bedømme hvor populær du er. Den bestemmer hvor mange og av hvem du blir sett av.

Hvis du ofte blir likt av populære folk på tinder, vil din score gå opp. Jo høyere score, jo oftere blir du vist. Det er en positiv spiral.

Det samme gjelder andre veien. Om du blir likt sjeldent av populære folk vil din score gå ned. Og om noen skulle rapportere profilen din, eller unmatche deg vil det trekke fra på scoren din. Det er en negativ spiral.

Løsningen er derfor å lage en perfekt tinder profil, og å følge noen enkle spilleregler. Det sikrer deg flere matcher og en lykkelig tinderfremtid.

Den største grunnen til få eller ingen matcher på tinder er at profilen din ikke er bra nok. Bildene dine er dårlige og gjør det rett og slett umulig å konkurrere på tinder. For å se en perfekt tinderprofil, se vår 20 minutter lange video som går i dybden på en profil som fikk 100 likes på 9 timer. Se den her

Testen

Det er en enkel test du kan bruke for å finne ut om grunnen til at du ikke får matcher er kvaliteten av profilen din eller om du har blitt rapportert og rett og slett ikke blir vist.

Hva er denne testen?

Det er veldig enkelt. Får du noen likes det hele tatt? Om du til tider får likes er det sannsynlig at profilen din er for dårlig. Du må du ta en titt på videoen vi linket til over. Uten en god profil på tinder, kan du glemme å få dates.

Om du aldri får likes er du mest sannsynlig vis rapportert og blir ikke vist. Løsningen på det skal vi se på litt lengre nede på denne siden.

Det grunnleggende

Før vi går mer i dybden skal vi bare være sikre på at tinderkontoen din er satt opp på riktig måte. Det kan godt hende du vet om noen av disse, men jeg har også tatt med det helt grunnleggende.

Har du slått på så kortet ditt vises?

Hvis ikke, slå på i instillinger.

Har du byttet ut bildene dine?

Når du åpner tinder for første gang vil appen automatisk velge de første profilbildene dine fra facebook. Hvis disse bildene er dårlige, rare, eller støtende kan det negativt påvirke hvor mange som liker deg.

Vi kommer mer inn på dette senere i denne artikkelen

Har du ett bra førstebilde?

Første bilde burde tydelig vise ansiktet ditt, og helst være ett bilde hvor du ser ut på ditt beste.

Vi hjelper deg gjerne med bilder til tinder. Våre Tinder profilbilder gir deg en profil som skaper interesse og viser deg på ditt mest attraktive.

Svar eller skriv til de du matcher med

Hvis du matcher med noen uten å skrive til de eller svare når de tekster deg kan det påvirke populariteten din negativt.

Bidra til en god tinder opplevelse til de du chatter med.

Ikke høre sveip på alle du ser

Hvis du høyre sveiper på alle du ser kan det påvirke tinder scoren din drastisk. Bruk heller appen slik den ble lagd for å brukes – lik de du faktisk liker.

Unngå støtende eller hatefulle bilder og tekst

Hvis noen rapporterer deg fordi profilen din er støtende er det veldig sannsynlig at du har ødelagt tinder scoren din.

Unngå bilder av jakt, våpen, seksuelle bilder, eller annet som noen kan ses på som støtende. Det samme gjelder bioen din. Tinder har blitt veldig strenge på profiler som blir rapportert de siste årene.

Det samme gjelder meldingene du skriver til matchene dine. Blir de for seksuelle eller upassende kan det være matchen din rapporterer deg.

Avstand? få i ditt område

Hvis du bor ett sted med få folk kan det være lurt å øke avstanden i innstillingene på tinder. I byer med under 50 000 innbyggere anbefaler vi å sette instillingen på minimum 80 km.

Bildevalg

Det viktigste på tinder er selvfølgelig bildene dine. 

Vi har skrevet mange artikkler om dette temaet, som denne Bilder å bruke på tinder. Under er ett kjapp oversikt:

 1. Første bildet ditt burde tydelig vise ansiktet, og helst være ett bilde der du ser bra ut. Ta gjerne bilder med oss, eller få en venn til å ta noen bilder av deg.
 2. Ett bilde som viser kroppen din hvor du utsråler selvtillit, og har bra kroppsspråk (skuldrene tilbake, tar opp mye plass, etc)
 3. Gjerne ett bilde av deg mens du gjør en aktivitet du liker eller går rundt i byen.
 4. Ett bilde av deg i dress.

Bildene blir best hvis du tar de ute. Det gir best lysforhold.

Bio / profiltekst

Ett enkelt tips for en bra profil er å holde det kort og enkelt. Her er noen enkle punker du kan følge:

 1. Høyde. Er du høy, så skriv høyden din.

 2. Byen din.
 3. List noen hobbyer eller ting du liker å gjøre.
 4. Legg med en liten fun fact.

Eksempel:

183cm

Oslo

Foto, trening, reise. Har en svakhet for 1930 dramafilmer og perfekt poppet popcorn.

Mer trenger du ikke skrive.

Vi har en artikkel som går mer i dybden her: Tinder Profiltekst

Resette Tinder

Om du lard får en eneste like, så er mest sansynligivs kontoen din rapportert og trenger en «hard reset». Det vil si at du må slette profilen og starte den opp igjen.

Om du aldri har startet kontoen din på nytt kan du enkelt følge disse stegene:

 1. Gå til indstillinger i tinder appen
 2. Helt nederst klikker du på «slett konto»
 3. Så setter du opp kontoen på nytt igjen

Ikke gjør dette mer enn en gang hver 100 dager. Da blir du straffet hardere.

Om det ikke funker for deg er det mulig at du må lage en helt ny konto. Se denne guiden for hvordan du gjør det: Resetting tinder

Med disse tipsene håper jeg du får flere matcher fremover.

Se hvordan vi regelmessig hjelper menn på 99+ likes de første 24 timene de setter opp en ny konto her: Tinderfotograf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *