Få våre 7 beste Tinderåpnere til din e-post nå!

Disse åpnerne kan gi deg 100% flere svar på meldingene du sender på tinder.

Tinder Algoritme – Hvordan Hacke Tinder For Bedre Resultater

Facebook
Twitter
LinkedIn
Noen gang lurt på hvordan Tinder funker, og om det er mulig å "hacke" algoritmen for bedre resultater. La oss ta en nærmere titt!

Når jeg først hørte om tinder for noen år siden, spisset den lille nerden i meg ørene sine. Siden tinder er en app, må den jo ha en eller annen form for algoritme, tenkte jeg. Og hvis det finnes en tinder algoritme, må det jo gå an å hacke den litt.

De siste årene har jeg prøvd ut mye forskjellig for å få bedre suksess på tinder. Målet mitt har alltid vært å kunne få så mange matcher som mulig, og det å forstå tinder algoritmen har vært en stor del av det målet.

Problemet er at algoritmen til tinder forandrer seg ofte, og det er ingen som helt vet hvordan den fungerer. I denne artikkelen skal jeg utforske det vi vet, og hvordan vi kan benytte oss av den informasjonen for bedre resultater.

Tinder og ELO score

Det har lenge blir spekulert at tinder bruker noe som heter «ELO score» for å rangere profiler. Det er en poengsum som opererer bak kulissene. Alle profiler blir tildelt en slik poengsum etter en dag eller to med sveiping. Høy ELO = populær, lav ELO = Upopulær.

Tinder har selv gått ut og sagt at de ikke bruker ELO score. De sier dagens algoritme er mer sofistikert. I en artikkel på tinder sine egne sider (se den her) gir de en liten ide om hvordan de matcher folk.

Bruk appen mye

Den viktigste biten, i følge tinder selv, er å bruke appen mye. Det er to grunner til det. Den første grunnen er at det er god business for tinder selv. Grunn nummer to er at tinder ønsker en god brukeropplevelse, og en del av det er å matche aktive brukere med andre aktive brukere.

Men hvor mye skal du bruke appen? Det sier de ingenting om. Men ut fra min egen erfaring og det jeg har lest rundt om på nettet så burde du bruke den minimum tre ganger om dagen. Bruk gjerne appen når du har et par minutter ledig her og der i løpet av dagen.

Svar på meldinger og skap en god vibe

Siden tinder vil at folk skal ha en god opplevelse på appen er det lurt å skrive til de du matcher med, og svare på meldinger du får. Dette er ikke noe som har kommet fra tinder selv, men ut fra min erfaring og det jeg her lest rundt om på nett så er det en god ide.

Prøv også gjerne å skape en interessant og spennende samtale. Da ser tinder at du er en god tekster og at du skaper en god opplevelse for de du matcher med. Det vil mest sannsynlig føre til at du blir vist til flere.

Du blir matchet med folksom liker den typen du er

Slik jeg tolker det tinder sier, så blir du satt i en kategori ut fra hvem som liker deg, også blir du vist til folk som liker andre i den kategorien du har blitt plassert i.

Det gjør at tinder er flink på å matche type. Et eksempel på det er at folk med goth stil blir oftere vist til andre med goth stil.

Ut ifra den informasjonen så kan det være en ide å konstruere profilen din etter hva du leter etter. En ide kan være å kle deg i samme klesstil som de du vil matche med. F.eks, liker du fitnessdamer, bli en fitnessfyr og vis det i bildene dine.

På slutten av dagen så er det utseende som er viktigst på tinder

Jeg vil påstå at dagens algoritme egentlig ikke er så annerledes fra slik den har vært før. I bunn og grunn så går tinder på utseende. Du må rett og slett ha en kjempebra profil.

Siden tinder først og fremst handler om utseende, så er den største hacken du kan gjøre å «optimalisere» utseende ditt.

Da er det tre hovedfaktorer som spiller inn:

  1. Stil og hår
  2. Fitness
  3. Bra bilder

De letteste å fikse er 1 og 3. Få deg en fin og moderne frisyre, og finn en kul stil du liker.

God stil og gode bilder er undervurdert hos folk flest på tinder. Jeg snakker ikke om å bare ta bilder fra vinkler hvor du ser bra ut, men å ta bilder hvor du er utendørs, kledd pent, og gjerne i bevegelse. Se tinder fotograf for mer info.

Bruk kun bilder der du ser bra ut på håret, og du har på deg pene klær. Det er greit å bruke bilder fra turer, men pass på at du ser bra ut i bildene. Det er prioritet nummer en!

Nummer 2 kan ta litt tid avhengig av hvor fit du er fra før. Men det er ingen bedre tid å starte enn akkurat nå.

Når det kommer til fitness er det ganske rett frem: Er du overvektig, slank deg, er du undervektig, legg på deg muskler.

De fleste menn kan bli betydelig mer attraktive hvis de investerer tid i fitness. I det helt ekstreme så ville jeg satset på sixpack og å bygge hvertfall 10 kg muskler. Da vil du oppleve en enorm forskjell.

Håper disse tipsene hjelper deg. Kom gjerne på en fotoshoot hos meg så fikser jeg den ultimate tinderprofilen for deg.

Se Tinderprofilen som fikk 200+ likes på 24 timer

Denne profilen kom på «topp utvalgte». Se den og en forklaring på hvordan du kan gjøre det samme.

Legg inn e-post adressen din under og få den tilsendt nå!

We respect your email privacy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *