fbpx

De 5 Beste Nettdating Appene i Norge – Dating Omtaler

Dating apper

Når det kommer til nettdating finnes det et hav av muligheter. Men hvilke sider og apper er de beste? Som tinderfotograf har vi hjulpet over 200 menn få det datinglivet de ønsker på nett, og vi har en god oversikt over hva som funker og hvilke apper og nettsider du burde holde deg unna.

Hold deg unna useriøse sider!

Noe av det mest frustrerende med nettdating er at det er mange useriøse nettsider og dating apper der ute. Mange av de er full av falske profiler og få ekte brukere.

En god regel å gå etter er hvis du må betale for å se profiler eller lese meldinger er det mest sannsynlig en side du burde holde deg unna. Det er mest sannsynligvis et triks for å få deg til å betale hundrevis av kroner i måneden.

Hold deg til de appene og sidene vi anbefaler her, så er du på den trygge siden.

Hva du burde leter etter i en dating app/side

  1. Antall brukere
  2. Antall nye brukere
  3. Antall aktive brukere

Det er ikke noe poeng i å date på en side som har inaktive brukere. Det er bare frustrerende!

Jeg anbefaler deg og holde deg til de mest populære sidene som jeg har skrevet under.

De mest populære dating-appene

Mesteparten av dating har gått over fra nettsider til apper. Tinder er hovedaktøren, men om du bruker alle appene vil du kunne doble antall likes og matcher enn om du kun bruker tinder alene.

Vi har tatt bilder og satt opp profiler for flere menn i 70-årene, og det viser seg at selv den aldersgruppen finner kjærligheten på tinder. Om du er 50+ vil jeg tro at tinder, facebook dating, sukker, og match er der det er mest aktivitet.

For best mulig resultater kan det være lurt å sette opp en profil på alle appene/sidene som er beskrevet under.

De 3 store datingappene

Først har jeg lyst til å fokusere på de 3 største appene. Om du vil bruke alle de forskjellige appene og sidene vi skriver om er, så gjør gjerne det. Men det blir fort mye å holde styr på. For de aller fleste holder det med å bruke «de 3 store».

1. Tinder

Denne appen er et must.

Tinder er uten tvil den største aktøren i datinglandskapet. Siden den ble lansert i 2012 har appen vært en «go to» for de som søker både forhold eller bare litt spenning.

Om du velger å bruke penger på en app, så er det på tinder du burde bruke de.

2. Happn

Har du gått fordi noen du så gjerne skulle ha møtt igjen? Det er hele konseptet rundt happn. Den viser deg folk i nærheten.

Etter tinder er dette den største appen i Norge.

Vi kan ikke si vi har hatt noe suksess med å finne igjen folk vi har sett, men appen funker bra. Det går fint an å bruke gratisutgaven, men den er en god del mer begrenset enn tinder. Allikevel verdt å bruke!

3. Facebook dating

Den kanskje største fordelen er at denne er helt gratis.

Jeg liker å kalle facebook dating en light utgave av tinder. Den er ikke så sofistikert og har noe mer falske profiler. Men har også mange aktive brukere.

Brukerbasen er nok litt eldre enn på de andre appene, men finnes folk i alle aldersgrupper her. Du finner facebook dating funksjonen i facebook appen på mobilen din.

Øvrige apper og datingsider

Hinge

Denne har blitt mer populært de siste årene. Også i Norge.

Denne er litt mer seriøs da du kun får 5 liker klikk du kan gi hver dag. På denne appen kan du også gi svar på det som kalles «prompts», det er en fin måte å vise litt personlighet på. Her kan det lønne seg å være litt original, og prøve å vri litt på svarene du gir. Ikke vær for forutsigbar!

Har en del brukere som er fra utlandet, men bor i Norge.

Bumble

Bumble har blitt en favoritt for mange for to grunner. Den første grunnen er at det er ca like mange damer som menn der. På tinder er det ca doblet så mange menn som damer. Den andre grunnen er at damene må skrive første melding. Det gjør at det er større sannsynlighet for å faktisk møte den du matcher med.

Bumble har færre brukere enn apper som tinder og happn, så funker nok best i større byer som Oslo og Bergen. Den har også en del brukere som er fra utlandet, men bor i Norge.

Datingsider: Møteplassen, Match.com, Sukker

Om du virkelig vil date seriøst, så er gode gammeldagse datingsider veien å gå. Det er litt old school, men vår erfaring er at folk som er der er ute etter forhold og er mer investert i dating prosessen.

Moteplassen.no, match.com, og sukker.no er sidene vi anbefaler.

Om du trenger hjelp til å sette sammen en attraktiv datingprofil, så ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe deg finne drømmepartneren på nett! Se hovedsiden vår: tinder fotograf for mer info.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *