Oslo | Trondheim | Stavanger | Bergen

Ble litt mer match nå ja. 150 på 18 timer... Må bare si dette kunne du!
- Fredrik

Viktig!: Vi tar ingen nyt fotoshoots før 01.05.23 – Grunnen er at bilder tatt på våren/sommeren gir mye bedre resultater. Om du ønsker, prøv heller bildeutvalget og bilderedigerings-produktet vårt.

Tinder-fotograf

Har du få eller ingen gode bilder av deg selv? Vi tar bildene som sikrer deg match med drømmedama!

Bildene som matcher deg med drømmedama!

Få en optimalisert tinderprofil og opptil 10x flere matcher. Garantert!

Vårt tinderfotograf-produkt er vårt flagskip. Vår premiumstjeneste for deg som virkelig ønsker de aller beste resultatene med tinderprofilen din og nettdating. Men det er ikke for hvem som helst…

Møt Stian . .. ...

Han var 34 år, nylig kommet ut av et langt forhold, og helt grønn når det kom til online dating og tinder.

Stian tok kontakt med oss i frustrasjon etter han hadde satt opp en profil på Tinder og fått totalt 10 likes på 24 timer. (veldig trist, men et ganske så vanlig resultat for mange menn på datingappene).

Etter en 20 minutters prat gikk han fra fortvilet til håpefull …

 Jeg sa til han… «Stian, jeg kan ikke hjelpe deg få match med alle du liker. Men jeg kan drastisk øke antall likes og matcher du får med opptil 1000%. La oss ta en fotoshoot, så kan jeg garantere at du har 3 dates innen en uke!»

Stian var solgt! (Han har ingenting å tape. Vi har match-garanti)

Han pakket kofferten og satte seg på flyet til Oslo. Nå var det tid for fotoshoot og profil-optimalisering.

En uke senere…

Mobilen min plinget. Det var Stian.

 

Dette er helt sykt! I overkant av 80 likes den første dagen, og totalt mye mer 🙂 Vil si jeg har 20 damer jeg synes er veldig attraktive som jeg chatter med. Har date med hun ene på tirsdag. Advokat, liker å trene, helt perfekt for meg 😀 Tekstingen gikk også veldig greit slik du sa.

Jeg snakket med Stian to uker etter fotoshoot.

Han hadde fått flere matcher enn han viste hva han skulle gjøre med, og det beste av alt… han hadde allerede truffet en dame han kan se for seg å gå inn i et forhold med!

Selvom jeg ikke kunne se det gjennom telefonen, er jeg sikker på at han smilte fra øre til øre.

Du tenker kanskje dette er et unntak?

Sannheten er at dette er regelen, ikke unntaket. Med en god profil kan hvem som helst få veldig gode resultater med nettdating. Er du klar for en skikkelig boost på datinglivet ditt?

FlereMatcher: Litt magi, mye erfaring

Med over 300 fotoshoot og profiloppsett, og utallige runder med testing av hva som funker best på nettdating har vi funnet suksessformelen til superprofiler på Tinder og andre nettdatingtjenester.

Få en top 5% profil

5% av menene får 95% av kvinnene på Tinder.

Vår fremgangsmåte er basert på oppsett av flere hunder profiler, og uendelig med testing.

Bli en del av toppsjiktet!

Optimalisert profil

FlereMatcher prosessen er designet for å squeeze flest mulig likes ut av profilen din.

Vi får til dette gjennom det vi kaller profiloptimalisering.

Bildeutvalg, redigering, og litt hemmelig magi.

Match drømmedama

Hvem er din drømmedame? Vi har oppskriften til hvordan du kan øke sannsynligheten for å matche med nettopp den type dame du liker best!

Treningsbabe eller sofagris? Vi skreddersyr profilen din etter hva du ønsker.

Derfor velger du FlereMatcher som din tinderfotograf

Nå kommer vi til det store spørsmålet… hvorfor skal du velge oss? For å være helt ærlig så er det ikke så viktig for meg om du velger oss. Høres kanskje rart ut, men la meg forklare…

Vi ønsker ikke ta bilder av folk som kun vil ha noen bilder de kan bruke på profilen sin. Vi ønsker å hjelpe de få der ute som faktisk ønsker gode resultater med nettdating. Enkelt forklart så handler ikke FlereMatcher om bildene dine, men om resultatene dine.

De aller fleste som kommer til oss opplever at de tiltrekker seg flere og bedre damer på byen og i dagliglivet enn de gjør på nettdating. Vi fikser det problemet.

Kan vi hjelp deg matche med alle du liker? Nei, desverre. Men vi har en uslåelig historikk når det kommer til å hjelpe menn finne drømmedama på nett og gi dem flere matcher enn de vet hva de skal gjøre med. Høres det interessant ut? Da er FlereMatcher valget for deg!

Snikskryt? tja… vi triplet matchene til VG-journalisten. Se reportasjen her

Slik funker vår tinderfotograf-tjeneste

Fotoshoot

Du møter vår tinder-fotograf i din by eller i Oslo.

Vi gir deg alt av nødvendig informasjon før shooten (Klesvalg og andre forberedelser)

Shooten tar ca 2 timer, vi stresser ikke. Hygge er sentralt, og det er viktig for best mulig resulter!

Utvalg og redigering​

Vårt damepanel velger ut de beste bildene (Ja, vi har faktisk et damepanel som velger ut dine beste bilder. Det er essensielt for gode resultater).

Etter utvalg blir bildene redigert . Ikke catfishing, men en liten "piff" for en dobling av antall likes.

Profiloppsett​

Skill deg ut i mengden av profiler!

Vår tjeneste sikrer deg optimalt oppsett på de forskjellige appene.

Bruker du alle appene vi anbefaler kan du oppleve en dobling i antall matcher. (se på det som en bonus).

Litt nervøs? Det trenger du ikke være. Den mest vanlige tilbakemeldingen vi får når vi tar bilder er at det er mye mindre skummelt enn man skulle tro, og at de føler seg avslappet og har det gøy.

En fotoshoot tar vanligvis 2 timer, men vi stresser ikke. Det viktigste er at bildene blir bra, så du får best mulig resultater. Vi møtes sentralt i byen du ønsker, men holder oss unna folkemengder om du ønsker det.

Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt på e-post, eller book en samtale under… Vi snakkes!

Book fotoshoot nå

kr 14 997,- kr 11 997,-

Du betaler kun depositum på kr 2 000,- i dag.
En faktura på kr 9 997,- blir sendt etter fotoshoot.

Er du interessert i en fotoshoot? Betal depositum og book en telefonsamtale med oss. Depositumet kan refunderes om du eller vi finner ut at dette ikke er noe for deg.

Ha gjerne tinderprofilen din klar, eller noen bilder av deg selv som du har brukt på nettdating før. Dette hjelper oss skreddersy en løsning som passer deg best.

Etter du har betalt depositum, tar vi kontakt med deg for en samtale. Formålet med samtalen er å kartlegge hva du ønsker fra nettdating, hvordan vi best mulig kan hjelpe deg når dine mål, og hvordan vi skal strukturere fotoshooten.

Viktig!: Vi tar ingen nyt fotoshoots før 01.05.23 – Grunnen er at bilder tatt på våren/sommeren gir mye bedre resultater. Om du ønsker, prøv heller bildeutvalget og bilderedigerings-produktet vårt.

Vår match-garanti

Finn kjærligheten eller pengene tilbake? Får du ikke en tripling i antall matcher med våre produkter og tjenester, så får du pengene tilbake! Bare ta kontakt med kundeservice innen 14 dager etter du har mottatt bestillingen, så refunderer vi så fort som mulig.

Se mer…

Gratisinformasjon

Premium produkter