Få våre 7 beste Tinderåpnere til din e-post nå!

Disse åpnerne kan gi deg 100% flere svar på meldingene du sender på tinder.

Bilder til Online Dating – Hvordan ta bilder som skaper interesse

Facebook
Twitter
LinkedIn

Har du prøvd deg på online dating uten mye hell? Da er det mest sannsynlig bildene dine som er problemet. I denne artikkelen skal vi se på hvordan du kan skape interesse rundt hvem du er så folk vil chatte med deg, og date deg.

La oss først avkrefte en myte…

Nei, du trenger ikke være verdens mest attraktive person for å gjøre det bra på nett dating. Vi har hjulpet mange med gjennomsnittlig utseende få gode resultater. Hemmeligheten ligger i hvordan du presenterer deg.

Som vi har skrevet om i andre artikler så er det viktig å bruke bilder hvor du ser best mulig ut. Det vil si at du dropper selfiene og bildene foran speilet, får tak i ett bra kamera, og tar bildene ute i dagslys eller inne i studio.

Hvis du velger å ta bildene ute, husk at lyset blir stort sett best hvis det er overskyet eller om subjektet står i skyggen (da får du ingen stygge skygger i ansiktet).

Før du tar bildene er det viktig at du styler deg skikkelig. En ny hårklipp, bra stylet hår, og en god klesstil er essensielt.

Bildene du bruker på sukker, happn, og tinder skal være de beste bildene du har av deg selv, så det lønner seg å bruke litt tid på de.

Hvordan ta bilder som skaper interesse

La meg stille deg ett spørsmål… Hvem er du? og mer viktig, hvordan skal du kommunisere hvem du er gjennom bildene dine?

En profil med 5 bilder av deg selv mens du går nedover gaten funker ikke. Fortell heller en historie med bildene dine, og skap gjerne litt mystikk rundt hvem du er.

Hva liker du å gjøre?

For å finne ut hvilke bilder du burde ta, svar på disse spørsmålene:

  • Hva har du en lidenskap for?
  • Har du er ferdighet?
  • Er du engasjert i en aktivitet eller forening?
  • er du glad i å reise?
  • Har du et favoritt sted?
  • Liker du å gå turer, jogge, etc?

Lag en lang liste over de tingene du liker å gjøre.

Hvordan presentere det

Hvordan kan du vise frem det du liker å gjøre på en kul måte?

Så lenge du ikke er profesjonell i den tingen du tar bilde av kan det være lurt å ikke ta bilde av selve aktiviteten, men heller bilde i de omgivelsene eller med de klærne/tingene du bruker. Da virker det ikke som du leker proff, det er en turn-off.

Ett eksempel er fotball. Istedenfor å ha ett bilde i det du sparker ballen, sitt heller på en benk med en fotball i hendene. Ha ett stort smil om munnen og len deg selvsikkert tilbake.

Her er ett eksempel:

(Legg merke til at du ikke ser ansiktet til personen. Det er ikke nødvendig på alle bildene. Men pass på at første bildet ditt tydelig viser ansiktet ditt.)

Aktivitets bilde til nett dating

Når vi tar bilder av klientene våre spør vi på forhånd om hobbyer og aktiviteter, og bestemmer oss for hvordan bildet skal være. Så møtes vi ett sted for å ta nettopp ett slikt bilde.

Tenk også gjerne hvordan du kan skape enda mer interesse rundt bilde. La oss si at istedenfor ett golf bilde fra Norge, så har du ett hvor du golfer i ørkenen?

Andre bilder å ta med i profilen

Du kan gjerne bruke to bilder fra forskjellige aktiviteter som ovenfor i profilen din – det viser personlighet og viser at du gjør andre ting enn å sitte inne hele dagen, hver dag.

I tillegg til disse bildene kan du gjerne legge til ett bilde som viser at du ikke tar deg selv så høytidelig. Ett bilde fra ett kostymeparty eller ett litt tullete fyllebilde er bra. Men husk at det funker bare hvis du allerede har 4-5 bilder som viser andre ting i livet ditt.

Nå er det bare å finne frem kameraet, og ta tak i en kamerat som kan ta bildene for deg. Eller bestill en fotoshoot hos oss her: Tinder fotograf

Håper disse tipsene hjelper deg, og lykke til 🙂

Se Tinderprofilen som fikk 200+ likes på 24 timer

Denne profilen kom på «topp utvalgte». Se den og en forklaring på hvordan du kan gjøre det samme.

Legg inn e-post adressen din under og få den tilsendt nå!

We respect your email privacy

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *