fbpx
Date yngre damer på tinder

Hvordan Matche Med Yngre Damer På Tinder

Mange av våre klienter er menn i 40-50 års-alderen og ønsker å matche med damer som er noen år yngre enn dem selv. Vi har strategien om hvordan du kan gjøre dette, men det kommer an på hvor komfortabel du er med å pynte litt på sannheten.

Alle vet at mange damer er årene for å date eldre menn. Problemet med online dating er at man setter en aldersgrense. Det vil si at mange av de du ønsker å matche med har satt en begrensning på den høyeste aldren de vil se på tinder.

Er det OK og ljuge litt?

Om du skal gjøre denne metoden, må du pynte litt på sannheten. Og det er opp til deg om du er komfortabel med å gjøre det.

Hvordan matche med yngre damer

Det første du må gjøre er å sette aldren din lavere enn den er. Det er den beste måten å blir vist til flere av de du vil match med.

For å gjøre dette må du sette opp tinderprofilen din på nytt. Man kan dessverre ikke bytte alder etter man har satt opp kontoen.

Vis eller skjul alder?

Om du har tinder gull så kan du velge om du vil skjule alderen din. Noen føler det er en mer ærlig måte å sette opp profilen sin på.

Da velger også mange og skrive sin ekte alder i profilteksten. Om du vil skrive alderen din, så er det viktig at det er nederst i teksten etter du har demonstrert bra ting om deg. Se tinder profiltekst for en enkle guide.

Hva skal du sette aldren din til?

Jeg anbefaler at du setter alderen din til 9 av det nærmeste du er. Det vil si at om du er 44, sett alderen din til 39. Om du er 58, sett aldren din til 49.

Hvorfor?

Når man setter en aldersbrakett på tinder er det vanlig å sette den til maks 29, 39, 49, etc. Det å sette den til nærmeste 9 (nedover) gir deg derfor størst sannsynlighet for å bli vist til flest mulig.

Hvordan lage en tinderprofil som er attraktiv for yngre damer?

Tenk litt, hvorfor har en dame lyst til å date en eldre mann?

Det kan være mange grunner, og her er noen av de:

  • Mer moden (damer liker modne menn)
  • Suksess
  • Bedre i senga
  • Har hatt mange spennende opplevelser

Når du setter opp profilen din, er det viktig at du viser attraktive kvaliteter.

På hovedsiden vår tinder fotograf kan du melde deg på en webinar som viser hvordan en slik profil burde se ut.

Jeg anbefaler da at du har med følgende bilder i profilen din:

  • Et godt portrett i penskjorte eller dress
  • Helfigurbilde med pent antrekk
  • Reisebilde (bilde fra en kul tur du har vært på)
  • Bilde fra en rooftop bar eller fancy utested (pent kledd)

Har du disse bildene stiller du sterkt.

I tillegg er det lurt å optimalisere utseende ditt så mye som mulig. Slank deg om du er overvektig, og begynn å løfte vekter på gymmen. Få deg en fin og moderne frisyre (barber håret om det er tynt), fiks skjegget ditt, og få gjerne en makeover i klesveien om du trenger det.

Håper disse tipsene hjelper deg matche med litt yngre damer.

Vi har hjulpet titalls menn treffe yngre damer på nett og kan hjelpe deg også. Se på hovedsiden vår hvordan vi kan hjelpe deg: Tinderfotograf og profiloptimalisering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.